9. Wisselgesprek


Janja is getting a treatment... it's taking forever... yeah. And I'm not even sure he has insurance... His wife: yes. But he... We just got back from the courtroom... Terrible. Pathetic. I thought we had a reasonable case, reasonable demands and so forth, but Janja messed it up. I feel ashamed. For Jimbo. For myself... No, you can't talk to him... he's with his dad... I told Taylor with my eyelashes om zich niet in te houden bij Janja, dat zal hem leren haha... actually, if you listen carefully you can hear him moaning and groaning in the background... Yeah. That's sukkeltje for you... Wait a minute darling, Jimbo is calling, can you hold on for a second?... Wat is er lieffie? Okay... Wat, is je vader weer eens de hort op? O, hij haalt pizza en jullie werken netjes aan de spreekbeurt... But that's wonderful... If you need a quote from mister Big Ass Lawyer, master of the dreamteam... nee, die gaat zijn mobiel niet opnemen schätzchen, je moet even geduld hebben... Wat? Tonight? Nee, geen sprake van. Dan kom je maar naar mij toe... Wait I was supposed to go and have sushi with Janja to celebrate the court case. Nee, je mag niet mee, ik heb zaken met hem te bespreken... Jimbo, zul je voorzichtig zijn? En zeg tegen die scumbag van een vader van je dat hij, als hij het waagt om vanavond jou weer alleen te laten in dat belachelijk grote huis, ik de cops op hem afstuur. Negligence, wat is in het Nederlands? Schätzchen, ik moet ophangen, Mischa is aan de andere lijn... Wat? You know Mischa. From Berlin! Yeah, that one. Listen, I can't help you with your assignment. I know nothing of no law and I want to keep it that way... Janja will call you back as soon as he is finished... Bye sweetheart, kissy kissy, love you... Mischa? Mischa. Did that beotch hang up on me?

2 opmerkingen:

  1. Hallo, mijn naam is Rosalie Noah. Ik kom uit Sluis, maar ik ga met mijn man naar Waterton Lakes National Park in Canada. de woorden kunnen niet verklaren hoe opgewonden ik nu ben dankzij Drigbinovia voor het repareren van mijn gebroken huwelijk, en nu heeft mijn man mij en onze kinderen achtergelaten voor een andere vrouw. We waren zeven jaar getrouwd en tijdens onze bruiloft hadden we een ruig gevecht, één trouwe ochtend. Hij vertelde me dat hij een scheiding met me wilde, dus ik zei het hem, dan ging hij nooit meer terug naar huis, zijn vriend vertelde me dat hij nu in Australië woont met een andere vrouw. en hij maakt alle communicatie ongeldig. Ik heb geleerd dat mijn leven voorbij was en mijn kinderen we zien hun vader nooit meer terug. Ik probeerde sterk te zijn voor mijn kinderen, maar ik kon de pijn niet beheersen die mijn hart pijnigde. Ik was zes jaar lang verteerd, omdat ik echt van hem hield. Ik denk elke dag en nacht over hem, en ik zou hem graag terug willen hebben in mijn leven. Ik werd letterlijk gek en had een goddelijke interventie nodig. Ik vertelde dat al mijn problemen van mijn vrienden ooit soortgelijke uitdagingen in haar leven hadden. Ze verwees me door naar een zeer krachtige man genaamd DrIgbinovia. Ze zei dat hij de enige reden was voor haar gelukkige huwelijk, dus besloot ik hem eens te proberen. Ik stuurde een massage naar zijn e-mail [doctorigbinovia93@gmail.com en hij gaf me instructies over wat ik moest doen, en dat deed ik ook, en hij maakte een liefdesbetovering voor mij. Tot mijn grote verbazing belde mijn man me net drie weken later en vertelde me dat hij ons net zo veel mist als de kinderen. Ik was zo verrast, mijn hart was vervuld van vreugde en opwinding. Hij verontschuldigde zich voor zijn fout en verontschuldigde zich voor de pijn die hij had veroorzaakt. Dus kwam hij met veel liefde en vreugde terug naar ons, en vanaf die dag was ons huwelijk nu sterker dan voorheen. Dankzij Drigbinovia is hij een zeer krachtige man, dus besloot ik mijn verhaal te vertellen aan mannen of vrouwen die dezelfde pijn doormaken. Ik wil dat je weet dat er een oplossing is. Drigbinovia is de oplossing, een echte en krachtige goochelaar die bad dat hij voor vrouwen en kinderen had geleefd om hun pijnlijke tijd te helpen. En het is ook een vloek om HIV, kanker, enz. Te genezen of WhatsApp hem over +2348144480786 GOED GELUK

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is by far het vreemdste spam-comment dat ik in tijden heb gezien, of haalt il Grande Commentatore een grap met me uit?

    BeantwoordenVerwijderen

Wat fijn dat jullie er zijn