Mijn NEE/NEE-negerende verspreiding

Een vriendin wil dat ik haar reclame-uiting verspreid. Dat doe ik met liefde, want het is een reclame voor levende klassieke muziek, en voor levende klassieke muziek kan niet genoeg reclame worden gemaakt. Er is alleen een probleem: in de wijken waar ik ga verspreiden sterft het van de NEE/NEE stickers.
Ik besluit om de stickers te negeren en de reclame-uiting in de bussen te jassen, in de veronderstelling dat deze mensen, die zo tegen reclame-uitingen zijn, misschien toch wel van klassieke muziek houden. Ik vermoed zelfs dat er een zeer sterke correlatie bestaat tussen klagen over junkmail en houden van klassieke muziek, maar ik kan me vergissen. Daarmee is overigens nog niet gezegd dat deze reclame-uiting ook maar enig effect zal hebben.
Vannacht werd ik wakker met de angst dat de vriendin en ik overspoeld zullen worden door een klachtenregen vanwege mijn NEE/NEE-negerende verspreiding. 'Dit wordt mijn ondergang,' stamelde ik, in mijn halfslaap.
Volgens lieftallige, immer de pragmatica, zal het wel meevallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat fijn dat jullie er zijn