Kate

Ik bel aan bij een vrouw die ik Kate zal noemen met een pakje dat met een beetje proppen best door de brievenbus past, maar ik heb zin om Kate te zien. Kate is altijd thuis. Ze is getrouwd met een man die geabonneerd is op Petroleum Weekly, maar ook post ontvangt van de Poetry Society, en nooit aan de deur verschijnt.
Kate heeft een headset op; die zag ik nog niet eerder bij haar. Ze neemt mijn pakje glimlachend aan, zonder te groeten, wijzend op haar headset. Het lijkt op die scène uit Short Cuts van Robert Altman, waarin een moeder een sekslijn runt terwijl ze haar baby verschoont. Ik denk niet dat Kate een sekslijn runt, waarschijnlijk communiceert ze met een familielid aan de andere kant van het water, van wie ik eerder een zelfgemaakt pakketje bezorgde, of ze heeft een saai call center baantje, maar het is een leuk idee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat fijn dat jullie er zijn