Geachte Bert ***,

Hartelijk dank voor de uitnodiging voor de klankbordgroep. Ik zou hier heel graag bij aanwezig willen zijn, maar ik ben 4 oktober vorig jaar op staande voet ontslagen, ik weet niet of dat een probleem is?

Hartelijks & keep up the good work,

Viktor FrölkeFrom: OR PRODUCTIE, Secretariaat
Sent: Wednesday, February 8, 2017 2:53 PM
To: OR PRODUCTIE, Secretariaat
Subject: uitnodiging klankbordgroep Postbezorgers 27 februari
 
Beste Postbezorger,
Hierbij nodig ik je van harte uit om je aan te melden voor de bijeenkomst van de klankbordgroep Postbezorgers op maandag 27 februari a.s.. Je kunt je tot 20 februari a.s. aanmelden via een antwoord op deze e-mail.
Er kunnen maximaal 25 postbezorgers deelnemen. Als er meer dan 25 aanmeldingen zijn, dan wordt er een selectie gemaakt op basis van de 6 regio’s. We doen ons best om zoveel mogelijk postbezorgers vanuit alle regio’s vertegenwoordigd te hebben. Uiterlijk een  week vooraf wordt de definitieve uitnodiging & agenda verstuurd en weet je of je ook daadwerkelijk bent uitgenodigd.
De agenda sturen we bij de definitieve uitnodiging mee.
De reis- en vergadertijd (gemiddeld 5 uur) worden vergoed, maar deze uren moet je wel zelf opgeven aan je leidinggevende zodat deze ook betaalbaar worden gesteld. Ook de reiskosten (op basis van openbaar vervoer) kun je declareren.
Met vriendelijke groet,

Bert ***
Voorzitter
Ondernemingsraad


Prinses Beatrixlaan 23 • 2595 AK 's-Gravenhage
Postbus 30250 • 2500 GG 's-Gravenhage
Nederland
www.postnl.nl
P Please consider the environment before printing this e-mail