Beste Monica,

Begrijpelijk, maar wel jammer. Ik denk dat ik wel wat zou hebben voor de rondvraag. Maar misschien hoef ik er helemaal niet in persoon bij te zijn en is het genoeg om Dagboek van een postbode (nog altijd – godlof – verkrijgbaar bij de betere boekhandel) als discussiestuk naar voren te brengen. Ik denk dat over de inhoud best wat te klankborden valt. Ik zeg dit niet alleen omdat ik vijfentwintig boeken wil verkopen aan evenzovele postbezorgers. Ik zeg dit omdat de post mij aan het hart gaat als mens.

Hartelijks, ViktorFrom: OR PRODUCTIE, Secretariaat
Sent: Monday, February 13, 2017 10:28 AM
To: 'viktor frölke'
Subject: RE: uitnodiging klankbordgroep Postbezorgers 27 februari

Beste Viktor,

Helaas is het dan niet mogelijk en zinvol om te komen.
Ik zal je uit het bestand verwijderen. 

Met vriendelijke groet,

Monica ***
Secretaresse
Ondernemingsraad


Prinses Beatrixlaan 23 • 2595 AK 's-Gravenhage
Postbus 30250 • 2500 GG 's-Gravenhage
Nederland
www.postnl.nl
P Please consider the environment before printing this e-mail