Deel 8: Sky Ride'We moeten zo snel mogelijk met elkaar naar bed,' zeg ik tegen Eternité in haar Volvo Amazone met Je reste au lit, een vrolijk liedje van Pascal Parisot, op de achtergrond. 'Ik voel het. Het moet gewoon. Als we het niet doen zou dit ernstige maatschappelijke gevolgen kunnen hebben.' Dat excuus heeft ze vaker gehoord. Onder haar wulpse vogeljurkje is haar boezem licht bezweet geraakt, ik weet niet waarvan, ze lijkt me une type cuoole. 'Het maakt me niet uit waar. We kunnen op iedere plek de liefde bedrijven. Misschien niet op die poubelle waar we die plastic zakken hebben gedumpt, maar verder werkelijk overal. Dat is het mooie van de liefde, je hebt er alleen lijven voor nodig.' Eternité, een vrouw met een eigen wil, draait de parkeerplaats op van een helverlicht maar totaal verlaten lunapark bij Grimaud. Als ik protesteer dat ik hier te oud voor ben, zegt ze: 'Dan heb je nog nooit in de Sky Rider gezeten.' Daar moet ik haar gelijk in geven. Als zij betaald heeft bij de verveelde hoogblonde dame met het hondje in het hokje (ik heb geen geld bij me; ik heb nooit geld bij me), nemen we plaats op een aluminium platform. Een man helpt ons in een tuigje dat ons horizontaal fixeert – als bevroren supermensen hangen we in de lucht. Dan knikt hij naar de hoogblonde dame in het hokje. We worden schuin achteruit omhoog de zwarte nacht in gehesen, voor de Sky Rider is alleen de grootst mogelijke aanloop groot genoeg. Zolang ik mijn blik op haar boezem gericht houd gaat het nog wel. Voor de zekerheid omarm ik haar maar. Op het hoogste punt aanbeland – zestig meter boven de parkeerplaats – worden we met een snelheid van 120 kilometer per uur naar beneden gekatapulteerd. Rakelings scheren we over een nietsvermoedende man die met zijn zoontje staat toe te kijken met een barbe à papa in de hand. Eternité gilt het uit van genot, ik van angst, maar we gillen, simultaan, en dat is ook wat waard.

7 opmerkingen:

 1. Wuif ik Freud gedag, piept-ie hier toch weer onmiskenbaar om het hoekje...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Billy Crystal10:16 p.m.

  De Ik reikt naar de hemel in zijn zucht naar een Eeuwige climax, de vlucht neerwaarts staat voor zijn falend libido. De Eeuwigdurende genotsschreeuw beeldt de Ik zich in ter ontkenning van zijn angst voor duurzame impotentie.
  Dit gaat niet goed aflopen, ben ik bang.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoiets doet pijn, Billy. En wat gaat dit consult mij kosten?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De zwartsttale weduwe heeft hem in haar web gevangen, nu speelt ze nog met hem, maar al snel zal hij in kermend genot sterven, of zoiets...

  Billy: dat komt echt wel goed, daar zijn prima pilletjes voor,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zwartstale bedoel ik. en met die pilletjes bedoel ik XTC. Viagra is een placebo, daar zit een wereldwijd complot van de farmaceutische industrie achter namenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @VF: Dit kost je niets meer dan een plotwending die angst wegneemt ten faveure van een stralend toekomstbeeld.

  @MC: zwartstale weduwe, of zwartstalen weduwe of blackstealed widow - intrigerend, maar never heard of. Ook een supermens (of anti-supermens) uit een comic? Of toch een mythisch personage dat Teutoonse wouden onveilig maakt?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem2:33 p.m.

  It's really a cool and helpful piece of info. I'm satisfied that you shared
  this useful information with us. Please
  keep us up to date like this. Thank you for sharing.


  Also visit my site - best diet to lose weight fast for women

  BeantwoordenVerwijderen

Wat fijn dat jullie er zijn