4. Hidde.

Hidde dronk. Hidde dronk veel en zei niets. Hidde dronk veel, zei niets, en hield er een geheim leven op na. Hidde dronk veel, zei niets en hield er een geheim leven op na waarin zijn wettige echtgenote geen rol van betekenis speelde. Hidde dronk veel, zei niets, hield er een geheim leven op na waarin zijn wettige echtgenote geen rol van betekenis speelde en waarin een andere vrouw, met wie Hidde niet getrouwd was, wel een rol van betekenis speelde. Hidde dronk veel, zei niets, hield er een geheim leven op na waarin zijn wettige echtgenote  geen rol van betekenis speelde en waarin een andere vrouw, met wie Hidde niet getrouwd was, wel een rol van betekenis speelde en dewelke vrouw zij tamelijk goed kende omdat het haar zuster was. Hidde dronk veel, zei niets, hield er een geheim leven op na waarin zijn wettige echtgenote geen rol van betekenis speelde en waarin een andere vrouw, met wie Hidde niet getrouwd was, wel een rol van betekenis speelde en dewelke vrouw zij tamelijk goed kende omdat het haar zuster was, en toen de zuster vertelde dat ze door Hidde bezwangerd was zette de wettige echtgenote op een avond, Hidde was al ietwat in de olie, een longdrink glas glorix voor hem neer, in plaats van graanjenever, en sommeerde hem deze in te nemen.

2 opmerkingen:

 1. V, ik weet helemaal niets van geestschrijven enzo, maar ik raad je als leek aan deze vrouw te onderbreken en eerst even wat feiten te checken. Dat leeglopen gaat mis op deze manier. Wie is Hidde? wie zijn die vrouwen en hoe staan ze in relatie tot u? dat werk. Anders ga je nat en kun je naar je vorstelijke honorarium fluiten.
  Het is maar een tip,
  gr,
  Michiel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Chiel, je hebt duidelijk geen kaas gegeten van geestschrijven! Het is bij het laten leeglopen van het slachtoffer essentiëel het slachtoffer zo min mogelijk te onderbreken.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat fijn dat jullie er zijn