Huishoudelijke mededeling


Hoera. Ik heb er een lezer bij. Bart heet hij en hij woont in Mumbai. Wat hij daar doet is in elk geval mijn blog bijhouden, en daarop ongezouten en gezouten kritiek leveren. Welkom Bart! Koop ook vooral mijn boeken, en zegt het voort. Misschien lig ik straks in het Sanskriet, ergens, en wordt Zalig uiteinde eindelijk verfilmd in B'wood. Om mijn andere lezers, zoals de onvolprezen Grande Commentatore, Walt, en de immer beminnelijke en vlijmscherpe Merel, ook van Barts bartisms te laten meegenieten (ik heb enkele staaltjes hieronder geplakt), en daarop te reageren, heb ik de reageerfunctie weer in ere hersteld. Ik zag dat die alweer twee jaar uit stond. Twee jaar heeft niemand op mijn blog kunnen ingaan – op mijn blog, althans. O, verspilde wijsheid! Reageren is leven. Leven is reageren. Mesdames et messieurs et mes non-binairs, exprimez vous!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat fijn dat jullie er zijn