Jawel, het is gelukt, ik heb weer vertrouwen in de mensheid (een beetje)

Kerry James Marshall


Jawel, het is gelukt, u hebt mij op deze plek weer aan het tikken gekregen – herstel: de aardige lezers die de moeite namen om te bunqen. Mijn dank is groot, ik ga voor u op mijn knieën, ik schrijf een vers met bloed op mijn borst (dan wel ondersteboven) aan u allen opgedragen.

Een eenvoudige, op mijn leeftijd niet zo eenvoudige rekensom leert dat mijn fundraising drive €139,50 heeft opgeleverd in 1 maand tijds.

Tel daarbij op het boek dat ik kreeg van W.H. Jansen, een premium donateur if there ever was one, en 'we' zitten op €165,40.* Een alleszins behoorlijk bedrag. Geen bedrag om je voor te schamen, denk ik. Hier kan Stichting Sehnsucht even mee vooruit. Een schrijfhuisje in de Italiaanse alpen zit er nog niet in, maar misschien wel een vintage schrijfmachine (de Tippa Adler hapert enigszins). Een digitaal kunstwerk? Een nieuw tuigje? Andere suggesties welkom op het welbekende emailadres (ik heb al een boek).

Nieuwe Vriend P., overigens geen donateur ('ik kom niet zo vaak op je site'), suggereerde Informaticus een bitcoin-donatieknop te laten installeren.

'Iemand uit Californië moet toch ook makkelijk op jouw site kunnen doneren? Mombassa? Charkov?'

Quite right!

Zo kan deze have not misschien toch nog wat meepeuzelen van de grote taart die wordt gebakken en die alsmaar verder rijst rondom een (voorzover ik kan overzien maar ik heb weinig overzicht) nauwelijks functionerend betaalsysteem.

Enfin, u heeft helemaal gelijk: laat het tikken beginnen. Waarover te tikken, hoe te tikken en in welke vorm, daar moet ik nog even op broeden. Nog even geduld, graag.

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen!


PS: Nagekomen donatie van €15 van V. Belunina. Yay!


* Met aftrek van €7,99 aan Easy Money, de divisie van Bunq die het bunqen mogelijk maakt. Au.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat fijn dat jullie er zijn